duurzaam leven op een klein budget
, , ,

Goedkoop en duurzaam: groen leven op een klein budget!

Duurzaamheid is zeker niet altijd duur. Sterker nog, duurzaam leven met een klein budget is leuk, fijn en gezellig.
Hoe start je met het verduurzamen van je huis?

Hoe start je met het verduurzamen van je huis?

Een duurzamer huis zorgt voor een blijvend lagere CO2 voetafdruk. Maar waar begin je met het verduurzamen van je huis?
Duurzaam groen dak door Groendakspecialist

Een duurzaam groen dak door Groendakspecialist

Een groen dak is een mooie manier om van je dak een duurzaam deel van je huis te maken. Toch vond ik het best ingewikkeld; wat kies je en hoe dat je dat? Gelukkig legde Groendakspecialist Gert-Jan Kampschmidt me er alles over uit.
VerduurSamen in 12 kleine stapjes
,

De kleine stapjes cursus (10): ga voor een duurzame tuin

Onze leefomgeving versteend steeds meer en heeft steeds minder groen. Door meer groen kiezen in je eigen tuin of woonomgeving maak je een verschil!
tips voor duurzame grote schoonmaak
,

10 tips voor duurzame grote schoonmaak

Regelmatig schoonmaken en onderhouden van je spullen zorgt ervoor dat ze langer meegaan. En een fris, opgeruimd en schoon huis leeft heel comfortabel. Hoog tijd voor de grote schoonmaak! Lees mijn 10 tips voor een duurzame grote schoonmaak. Wat…
Schoonmaken met baking soda in de keuken
,

6 x schoonmaken met baking soda in de keuken

Baking soda is een echte alleskunner in de keuken. Niet alleen gebruik ik het regelmatig om te bakken. Ook kun je er super mee schoonmaken. Ik tip je alle manieren voor schoonmaken met baking soda in de keuken.
VerduurSamen in 12 kleine stapjes

De kleine stapjes cursus (4): Bespaar gas!

Samen met Genoeg Magazine geef ik je de komende maanden tips in De Kleine Stapjes Cursus. En we gaan samen eenvoudige en leuke stappen zetten voor je groenere lifestyle. Aflevering 4: bespaar gas!
Duurzame keuzes op kantoor
,

Duurzame keuzes op kantoor

Niet alleen thuis kun je je bezig houden met duurzame keuzes. Als je op kantoor werkt, breng je daar toch een groot deel van je dag door. Laten we eens kijken met welke duurzame keuzes op kantoor je impact kunt maken.
12 makkelijke manieren om thuis water te besparen

12 makkelijke manieren om thuis water te besparen

Zuinig zijn met water is een duurzame keuze. En er zijn gelukkig vele manieren waarop je minder water kunt gebruiken. Lees snel verder voor makkelijke manieren om thuis water te besparen.
Duurzame keuzes tijdens een hete zomer

Duurzame keuzes tijdens een hete zomer: tips voor een koel huis en hoofd

Warme zomerdagen kunnen heerlijk zijn, maar we kunnen er ook last van hebben. Helaas zorgt klimaatverandering ervoor, dat we de komende jaren vaker extremen in het weer gaan meemaken. Je kunt minder last hebben van de hitte als je je gedrag en je huis aanpast. Ik geef je duurzame keuzes tijdens een hete zomer.