Farfalle met spinazie en erwten
,

Recept: farfalle met spinazie en erwten

Deze simpele farfalle met spinazie en erwten is niet alleen heel lekker, het is ook heel gezond. En het staat hartstikke vlot op tafel!
Zoete aardappel chili met zwarte bonen
,

Recept: zoete aardappel chili met zwarte bonen

Chili vind ik een ideaal eenpansrecept voor doordeweeks. In deze zoete aardappel chili met zwarte bonen zit ook gezonde quinoa.
,

Recept: broodje char sui tempeh

De kruidige smaak met zout en zoet is verrassend en heerlijk. Een broodje char sui tempeh is een heerlijke lunch of hoofdmaaltijd.
,

Recept: andijviestamppot met wortel en gekarameliseerde uien

Andijviestamppot is een Hollandse klassieker. Deze voedzame stamppot maak ik met andijvie, wortel en witte bonen. Dat ziet er feestelijk uit, en is gezond en voedzaam. De zoete uien maken dit gerecht tot een nieuwe vegetarische favoriet. En deze andijviestamppot met wortel en gekarameliseerde uien is een kidsproof succes!
,

Recept: de lekkerste plantaardige nasi goreng

De lekkerste plantaardige nasi maak je met lekker veel specerijen en natuurlijk veel groenten. Dat wordt smullen!
,

Recept: Winterse salade met kool en sinaasappel

Ook in de wintermaanden is een salade een heerlijke maaltijd. Zeker als het een kleurrijke en gezonde salade is zoals dit recept. Deze winterse salade met rode en witte kool, sinaasappel en amandelen is een feestje voor het oog en de tong.
,

Recept: broodje pulled jackfruit met coleslaw

Voor heerlijk streetfood hoef je de deur niet meer uit! Dit broodje pulled jackfruit met coleslaw staat sneller op tafel dan jij naar de foodtruck bent gerend. En het is om je vingers bij op te eten.
,

Recept: aardappel curry Aloo Patta Gobhi

Deze aardappel curry Aloo Patta Gobhi met witte kool is een heerlijk budget recept. Je maakt het net zo pittig als je zelf wil.
,

Recept: Snelle roerbak met groene kool en tofu met mango chutney

We zijn gek op vlotte gerechten met lekker veel groenten. Deze snelle roerbak met groene kool en tofu met mango chutney staat in 30 minuten op tafel. En je eet er je vingers bij op.
,

Recept: Ovenschotel met rode kool en seitan hachee

Deze ovenschotel met rode kool en seitan hachee wordt zeker ook een van jouw nieuwe favorieten. Het resultaat is heerlijke Hollandse pot, maar dan 100% plantaardig.