Plantaardige chocolademousse taartjes
,

Recept: Plantaardige chocolademousse taartjes

Op zoek naar een dessert dat overheerlijk en plantaardig is? Dan zijn deze plantaardige chocolademousse taartjes een traktatie voor je smaakpapillen! Met een zijdezachte chocoladevulling en een perfecte chewy bodem maken deze taartjes zeker indruk op je gasten. Scroll snel naar beneden voor het volledige recept en dompel jezelf onder in pure plantaardige verwennerij!
frisse citroentaartjes met vers fruit
,

Recept: Frisse citroentaartjes met vers fruit

Stel je voor: je zit lekker in je eigen tuin of op je balkom met een kopje verse koffie of thee en een heerlijk citroen taartje. De zon schijnt op je wangen; dit is een heerlijk lente gevoel! En het voordeel is; deze heerlijke frisse citroentaartjes met vers fruit maak je in een mum van tijd helemaal zelf.
plantaardige frikandellentaart
,

Recept: plantaardige frikandellentaart

Mijn mannen zijn dol op frikandellen. En gelukkig kun je in elke supermarkt tegenwoordig wel plantaardige frikandellen kopen. Als feestelijke variant op een frikandelbroodje, maakte ik enige jaren geleden een plantaardige frikandellentaart. Dat werd een enorme hit! Daarom deel ik graag het recept met jullie.
sinaasappel trifle met zelfgemaakte chocoladevla
,

Recept: sinaasappel trifle met zelfgemaakte chocoladevla

Trifle is bij uitstek een heerlijk nagerecht om z'n allen te delen tijdens een feestelijk diner. Dit enorme dessert maak je met een laag cake en heerlijke sinaasappelen. Deze sinaasappel trifle met zelfgemaakte chocoladevla is zeker een groot succes bij al je tafelgenoten.
volkoren appelmoes muffins header
,

Recept: volkoren appelmoes muffins (vegan, suikervrij en makkelijk)

Deze heerlijke muffins zijn suikervrij, plantaardig en makkelijk te maken. Door het beslag te maken met appelmoes heb je geen ei nodig, maar wordt deze traktatie natuurlijk gezond. Daardoor zijn deze volkoren appelmoes muffins een gezonde traktatie. En je kunt ze zelfs als ontbijt eten!
tiktok trend plantaardige crompouce
,

Recept: TikTok trend plantaardige crompouce

De crompouce verovert TikTok en was zelfs te zien op het jeugdjournaal. Daarom hadden onze kinderen wel zin in zo'n roze traktatie. Hoog tijd om een plantaardige variant te maken van deze kruising tussen een croissant en een tompouce. DuurzameKeuzes.com draait zijn hand niet om voor deze TikTok trend en maakte een plantaardige crompouce.
de lekkerste plantaardige appeltaart
,

Recept: de lekkerste plantaardige appeltaart

Met mijn recept bak je de lekkerste plantaardige appeltaart en is succes gegarandeerd!
smeuige pruimen cake header
,

Recept: smeuïge pruimen cake (glutenvrij, vegan en makkelijk)

Het pruimenseizoen kan niet meer stuk met deze heerlijk  cake met verse pruimen. Ik maakte deze cake toen ik pruimen kreeg van een vriendin. Deze cake is niet alleen heel makkelijk te maken.  Maar de traktatie is ook vegan en glutenvrij, waardoor iedereen kan mee genieten.
Plantaardige cake bonbons
,

Recept: plantaardige cake bonbons

Met een gekochte of zelfgebakken cake maak je plantaardige cake bonbons. Ideaal om uit te delen of natuurlijk zelf te snoepen!
plantaardige schaakbord taart
,

Recept: plantaardige schaakbord taart

Mijn man en kinderen houden van schaken. Dus verraste ik ze met deze heerlijke schaakbord taart. Van buiten is het al een traktatie, maar het spektakel zie je pas als je 'm aansnijdt! Steel de show met deze plantaardige schaakbord taart.