Tweedehands kledingplatformen oplossing of probleem

Tweedehands kledingplatformen: oplossing of onderdeel van het probleem?

Tweedehands kleding heeft een kleinere impact dan nieuw, omdat je de levensduur van het item verlengt. Toch is er ook kritiek op tweedehands kleding platforms. Transport over grote afstanden zorgt voor uitstoot. En tweedehands platforms zouden bijdragen aan overconsumptie. Zijn tweedehands platforms een oplossing of onderdeel van het probleem?
Mijn favoriete duurzame keukengadgets

Mijn favoriete duurzame keukengadgets

Door de jaren heb ik favoriete duurzame keukengadgets gevonden en gekocht, waar ik bijna elke dag mee kook.
Gemakkelijk duurzaam kopen bij LaBoutique

Gemakkelijk duurzaam kopen bij La Boutique

Kiezen voor duurzaam en lokaal gemaakte producten is een milieuvriendelijke keuze. One-stop-shop LaBoutique maakt duurzaam kopen gemakkelijk!
Zo vier je een duurzaam kinderfeestje

Zo vier je een duurzaam kinderfeestje

Met relatief gemakkelijke duurzame stappen maak je een tof groen feestje. Ik help je op weg naar een gezellig duurzaam kinderfeestje.
Gerecyclede Koningsdag accessoires
,

Knutsel gerecyclede Koningsdag accessoires

Gerecyclede Koningsdag accessoires knutselen leuk en duurzaam. Zo ga je 100% koninklijk gekleed deze feestdag tegemoet.
Duurzame & budget meivakantie tips
, ,

Duurzame & budget meivakantie tips

In de meivakantie gaan we gezellig tripjes maken en leuke activiteiten te doen. Maar we kiezen niet voor verre (vlieg)vakanties of dure pretparken. Lees met me mee voor duurzame en budget vriendelijke meivakantie tips mΓ©t en zonder kinderen.
hoe kies ik kledingstuk voor mijn capsule wardrobe
VerduurSamen in 12 kleine stapjes
,

De kleine stapjes cursus (10): ga voor een duurzame tuin

Onze leefomgeving versteend steeds meer en heeft steeds minder groen. Door meer groen kiezen in je eigen tuin of woonomgeving maak je een verschil!
5 duurzame lifehacks voor schoonmaken

5 duurzame lifehacks voor schoonmaken

Schoonmaken is niet mijn favoriete klus. Maar soms moet het wel gebeuren. En dan is het fijn om op een simpele en duurzame manier dingen echt goed schoon te krijgen. Tijdens de grote schoonmaak van mijn huis gebruik ik zeker deze vijf duurzame lifehacks.
Je garderobe opruimen in vijf stappen

Je garderobe opruimen in vijf stappen

Puilt jouw kledingkast uit, maar heb je toch niks om aan te trekken. Heb je heel veel items, maar lukt het je toch niet te combineren tot iets leuks? Komt er een speciale gelegenheid aan en heb je geen idee wat je aan moet? Hoog tijd om in je kledingkast te duiken en te starten met organiseren en opruimen. Ik help je je garderobe opruimen in vijf stappen.