Duurzame menstruatie Snuggs menstruatieondergoed getest
,

Duurzame menstruatie: Snuggs menstruatieondergoed getest

Met menstruatieondergoed van Snuggs is je menstruatie comfortabel en schoon, zonder afval! Ik heb Snuggs menstruatieondergoed getest; lees mijn ervaring!
De leukste duurzame cadeaus voor de meester of juf

De leukste duurzame cadeaus voor de meester of juf

Hoera, het einde van het schooljaar is in zicht. Tijd voor een welverdiende vakantie. Maar voordat het zover is mag je kind zijn meester of juf nog bedanken voor de tomeloze inzet. Je trotste kind geeft graag iets moois aan de leerkracht, waar die ook echt blij van wordt. En hoe zorg je dat dit lieve gebaar binnen je budget past en bovendien niet bijdraagt aan de afvalberg of milieuvervuiling. Duurzamekeuzes.com tipt je de leukste duurzame cadeaus voor de meester of juf. 
minimalistische en georganiseerde werkplek
,

Duurzaam aan de slag op je georganiseerde en minimalistische werkplek

Niet alleen op kantoor, maar ook op je thuiswerkplek is organiseren soms een uitdaging. Maar ik heb gemerkt dat een opruimde en minimalistische werkplek me niet alleen productiever maakt, maar ook duurzamer werkt. Ik help je op weg met uitgebreide tips om je werkruimte te transformeren naar een minimalistische en georganiseerde werkplek.
Geef een duurzaam cadeau: geweldige belevenis cadeaus voor vrouwen

Geef een duurzaam cadeau: geweldige belevenis cadeaus voor vrouwen

Het geven van een ervaring als cadeau wint steeds meer terrein, omdat we vaak al zoveel spullen hebben. Belevenis cadeaus zijn niet alleen een uniek en persoonlijk cadeau, maar dragen ook bij aan duurzamer leven. Voor vrouwen die al alles lijken te hebben of die bewust kiezen voor minder spullen en meer herinneringen, zijn belevenis cadeaus de perfecte oplossing. In dit artikel geven we je de beste tips voor inspirerende en duurzame belevenissen voor een blijvende herinnering. Van avontuurlijke uitjes tot leerzame workshops, ontdek hoe je met een doordacht gekozen belevenis cadeau een de meest geweldige belevenis cadeaus voor vrouwen kiest.
kledingmerk king louie duurzaamheid

Kledingmerk King Louie: tijdloze kleding met oog voor duurzaamheid!

Al jaren draag ik met veel plezier kleding van het Amsterdams kledingmerk King Louie. Ik deel hun liefde voor vintage prints en kleur. Maar ik wist eigenlijk niet veel van de missie van King Louie om steeds beter te zorgen voor het milieu en de mensen die hun kleding maken. Daarom ging ik op onderzoek uit. In dit artikel deel ik mijn ontdekkingen.
Zo vier je Koningsdag groen en duurzaam header

Zo vier je Koningsdag groen en duurzaam!

Koningsdag is zo gezellig. Maar helaas is het ook een feestje waarvan heel veel troep achterblijft, direct en indirect. Als je goed voorbereid gaat feesten met Koningsdag, zorg je voor minder afval en minder impact. Daarom deel ik mijn allerbeste tips voor deze dag, zodat je naast oranje je Koningsdag ook duurzaam en groen viert.
tips om kleding mooi te houden

4 tips om je kleding zo lang mogelijk mooi te houden, zodat het jaren mee kan gaan

Hoe zorg je er voor dat deze kleding er goed uit blijft zien op langere duur? Naast het kopen van duurzame kleding is het ook belangrijk om te leren hoe we onze kleding langer mooi kunnen houden. Niet alleen is dit beter voor het milieu, het bespaart ook geld op de lange termijn.
20 tips voor een duurzamer huurhuis
, ,

20 tips voor een duurzamer wonen in een huurhuis

Als je leest over duurzaam leven krijg je continu tips over zonnepanelen, warmtepompen en isoleren te zien. Maar dat wordt natuurlijk een stuk lastiger als je in een huurhuis woont. De huiseigenaar geeft niet altijd prioriteit aan het milieu. En hoe kun je dan duurzamer leven? Geen probleem. Duurzamekeuzes.com helpt je op weg met makkelijk toepasbare aanpassingen voor duurzamer wonen in een huurhuis.
Tips voor effectief repareren header

Duurzaam leven: tips voor effectief repareren

In een wereld waarin de wegwerpcultuur de norm lijkt te zijn, is repareren een betere keuze voor een duurzame lifestyle. Reparen kan een uitdaging lijken als je het niet eerder deed. Maar met de juiste aanpak en motivatie leer je vlot hoe je kapotte spullen hersteld. Zo heb je een positieve impact op het milieu én je portemonnee. In dit uitgebreide artikel deel ik tips om je op weg te helpen naar een duurzamere manier van leven, waarbij repareren centraal staat.
Duurzame en budget kerstvakantie tips
,

Duurzame & budget kerstvakantie: de tofste tips!

Ik hou enorm van de gezelligheid met familie tijdens de kerstdagen. Tijdens de kerstvakantie doe ik graag een paar uitjes en geef jullie tips welke uitjes een duurzame keuze zijn.