Link in bio

Welkom op mijn link in bio pagina. Hier vind je de nieuwste artikelen en recepten. En ook links en tips van posts en stories op Instagram. Lees snel verder>

Artikelen, recepten en tips

DuurzameKeuzes.com

Op DuurzameKeuzes.com deel ik mijn zoektocht naar meer duurzame keuzes. Hier, en op mijn social media kanalen deel ik berichten over mijn kleine en grote duurzame keuzes; van plantaardige recepten en vegetarische inspiratie, tot plasticvrij boodschappen doen, tweedehands speelgoed en kleding, tot consuminderen, duurzaam reizen en voedselverspilling voorkomen.

Contact

Heb je niet gevonden wat je zocht? Heb je vragen, mis je tips of heb je een opmerking, stuur je bericht via DM op Instagram, of mail me via mascha@duurzamekeuzes.com. Ik hoor graag van je!

Logo duurzame keuzes link-in-bio