Duurzame menstruatie Snuggs menstruatieondergoed getest
,

Duurzame menstruatie: Snuggs menstruatieondergoed getest

Met menstruatieondergoed van Snuggs is je menstruatie comfortabel en schoon, zonder afval! Ik heb Snuggs menstruatieondergoed getest; lees mijn ervaring!
Eenvoudige stappen naar een duurzaam gezinsleven_ onze favoriete milieuvriendelijke gewoontes
, , , ,

Eenvoudige stappen naar een duurzaam gezinsleven: onze favoriete milieuvriendelijke gewoontes

Met met eenvoudige stappen kun je al bijdragen aan een groener leven. En tegelijkertijd blijven we genieten van een gezond en gelukkig gezinsleven. Hier zijn zes van onze favoriete milieuvriendelijke gewoontes.
Zo doe je het: voedsel plasticvrij bewaren

Zo doe je het: voedsel plasticvrij bewaren

Er zijn allerlei verschillende manieren om eten te bewaren. Maar de laatste jaren heb ik ontdekt dat plastic echt overbodig is om eten vers te houden. Omdat het fijn is om te kiezen wat werkt voor jouw huishouden en budget, laat ik je zien hoe je voedsel plasticvrij bewaren kunt op tien manieren.
Maak een recycle station

De Kleine Stapjes Cursus (6): maak een recycle station!

Wil je duurzamer leven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak een recycle station samen met de Kleine Stapjes Cursus!
Zero waste met een gezin

Van plastic dieet naar zero waste

Ons plastic dieet veranderde niet alleen de hoeveelheid afval in ons huis. Onze mindset veranderde van plastic dieet naar zero waste.
Dit doe je met oude boeken
,

Dit doe je met oude boeken

Gebruikte boeken gooi ik nooit zomaar weg. Je kunt er nog zoveel mee doen. Dit doe je allemaal met oude boeken!
Schoonmaken met baking soda in de keuken
,

6 x schoonmaken met baking soda in de keuken

Baking soda is een echte alleskunner in de keuken. Niet alleen gebruik ik het regelmatig om te bakken. Ook kun je er super mee schoonmaken. Ik tip je alle manieren voor schoonmaken met baking soda in de keuken.
Mijn ervaring met kledingbibliotheek Masterpiece
,

Lenen is het nieuwe kopen: mijn ervaring met kledingbibliotheek Masterpiece!

Kleding lenen is een duurzaam alternatief voor kopen. Ik probeerde uit hoe het werkt om kleding te lenen. En vertel je mijn ervaring met de kledingbibliotheek.
Tips voor minder afval op reis
,

Zo maak je minder afval op reis

Thuis heb ik mijn afvalberg tegenwoordig best aardig onder controle. Maar als we onderweg zijn, dagtripje maken of op vakantie gaan is het vaak moeilijker on niet teveel afval te veroorzaken. Zoals bij alles: een goede voorbereiding is het halve werk. Dus lees mijn tips voor minder afval op reis.
Glazen potjes hergebruik op 15 manieren

Glazen potjes hergebruiken op 15 manieren

Glazen potten worden in ons huishouden nooit weggegooid. Er zijn zoveel manieren om ze nog in te zetten. Ik geef je 15 manieren om glazen potjes te hergebruiken.