Geef een duurzaam cadeau: geweldige belevenis cadeaus voor vrouwen

Het geven van een ervaring als cadeau wint steeds meer terrein, omdat we vaak al zoveel spullen hebben. Belevenis cadeaus zijn niet alleen een uniek en persoonlijk cadeau, maar dragen ook bij aan duurzamer leven. Voor vrouwen die al alles lijken te hebben of die bewust kiezen voor minder spullen en meer herinneringen, zijn belevenis cadeaus de perfecte oplossing. In dit artikel geven we je de beste tips voor inspirerende en duurzame belevenissen voor een blijvende herinnering. Van avontuurlijke uitjes tot leerzame workshops, ontdek hoe je met een doordacht gekozen belevenis cadeau een de meest geweldige belevenis cadeaus voor vrouwen kiest.

Geef een herinnering cadeau

Is dit herkenbaar? Je wil een cadeau geven aan een vriendin, je collega, moeder of je zus, maar die heeft eigenlijk alles al. En als je vraagt wat ze wil hebben, dan zegt ze ‘dat hoeft echt niet hoor’. Bovendien weet je zelf ook wel dat veel cadeautjes onaangeraakt bij de kringloop belanden. Maar een belevenis cadeau is anders en veel duurzamer. Met een belevenis of ervaring geef je juist een herinnering cadeau. Als je met aandacht een belevenis kiest, die de andere echt blij maakt, geef je een onvergetelijk moment cadeau. Lees snel verder voor de tofste uitjes, workshops en ervaringen voor elke vrouw.

Geweldige belevenis cadeaus voor vrouwen

Lekker eten

Niet alleen liefde van de man gaat door de maag. Verras je vriendin, zus of buurvrouw eens door een cadeaubon voor de plaatselijke lunchroom of terras. Of neem haar mee voor een vega(n) high tea, high wine, of brunchen. Met een ruimer budget ga je eten op een bijzonder locatie of zelfs bij een sterren-restaurant. Zo heb je samen een leuke ervaring én iets heerlijke gegeten.

Avontuurlijke belevenissen

Houd de jarige, jubilaris of feestvarken van een uitje? Ga er samen op uit door te wandelen, bowlen, fietsen op mountainbiken op een plek waar je nog niet eerder bent geweest. Voor nog meer bijzonders: ga samen klimmen, kanoën, surfen, powerkiten of indoor skydiven. Los je graag samen een puzzel op? Denk dan eens aan een toffe escaperoom of escaperoom spel voor thuis. Op die manier beleef je samen een avontuur! Samen iets avontuurlijk beleven, zorgt voor een verrassend cadeau.

Geef een nieuwe vaardigheid cadeau

We denken er niet vaak over na, maar voor veel dingen die we graag doen hebben we eerst vaardigheden moeten leren. Die kennis gebruiken we daarna zo vaak, dat we niet eens meer weten dat we het ooit hebben geleerd. Nieuwe dingen leren zorgt daarom vaak ook voor nieuwe inzichten. Ik vind het daarom heel tof en waardevol om een cursus of workshop te volgen. En ook om een cursus cadeau te doen. Denk eens aan een cursus houten lepel snijden, wildplukwandeling om te leren wat er allemaal aan eetbaars in de natuur groeit, een kookworkshop, cursus massage, naaicursus of pottenbakken les. Zo’n cadeau waarbij je iets nieuws leert is echt een verrijking!

Geef een duurzaam cadeau: geweldige belevenis cadeaus voor vrouwen
Geweldige belevenis cadeaus voor vrouwen stad

Bezoek een stad

Wil je op een echt uitje? Bezoek samen naar een stad die je niet kent, maak een stadswandeling, bezoek de lokale bezienswaardigheden en maak samen nieuwe herinneringen. Kies een museum, waar je nog niet eerder was, bezoek een theatervoorstelling of bezoek een concert of festival. Samen met mijn zus bezocht is bijvoorbeeld Leiden; een heerlijk uitje samen en herinneringen voor het leven.

Geweldige belevenis cadeaus voor vrouwen

Belevenis cadeaus voor vrouwen heb je voor elk budget. Of je samen een stadswandeling maakt, en in het park gaat brunchen of juist samen naar het theater gaat of zelfs een hele dag weg; je maakt samen een mooie herinnering. En zo’n belevenis cadeau maakt herinneringen voor het leven.

Ga jij al eens een belevenis cadeau gedaan? En heb ik nog een toffe belevenis voor vrouwen gemist? Laat een reactie achter onder dit artikel, zodat ik het aan kan vullen.

Meer lezen?

In dit artikel staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvang ik een (meestal kleine) commissie van de verkoper, terwijl het jou niets extra kost. Denk aan het milieu en je portemonee; koop alleen iets als je het nodig hebt!

Header foto Benzoix via Freepik.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *