Groene Mafkezen: spraakmakende podcast over duurzaam leven

Mascha Bongenaar, oprichter van Duurzamekeuzes.com en Alfred Slomp, spreker en auteur van o.a. Wat je wél kunt doen starten met de podcast Groene Mafkezen. Deze boeiende nieuwe podcastserie benadert duurzaamheid met een lach en een doel. Ga luisteren naar Groene Mafkezen: spraakmakende podcast over duurzaam leven!

Ga mee op duurzaam avontuur!

Klimaatverandering zorgt nogal eens voor zorgen. Maar ook polarisatie ligt op de loer! Niet in de Groen Mafkezen podcast. We nemen de luisteraar meer op een avontuurlijk pad naar een groene, eerlijke wereld. Met de geuzennaam Groene Mafkezen belichten we de leuke kanten van duurzaam leven. Ook duiken we in de valkuilen en dilemma’s waarmee velen worden geconfronteerd. Maar denk niet dat deze podcast zwaar op de maag ligt! We benaderen klimaatverandering en onszelf met een gezonde dosis humor en een praktisch handelingsperspectief waardoor de Groene Mafkezen-podcast luisteraars een unieke ervaring biedt. Mascha brengt haar expertise op het gebied van duurzaamheid in en Alfred voegt zijn prikkelende kijk op zaken toe. Zo bekijken we in de podcast het duurzame nieuws van de week, geven we praktische tips en bespreken vermakelijke anekdotes. Of je nu een doorgewinterde groene veteraan bent of net begint met het verkennen van duurzame keuzes, de Groene Mafkezen hebben voor iedereen iets te bieden. Elke week een nieuwe aflevering live!

Groene Mafkezen: spraakmakende podcast over duurzaam leven

Groene Mafkezen: de podcast

Groene Mafkezen is een initiatief van Mascha Bongenaar (DuurzameKeuzes.com) en Alfred Slomp (spreker en auteur van Wat je wél kunt doen), die hun krachten bundelen om duurzaamheid op een verfrissende en humoristische manier te benaderen.

Vanaf 20 november is Groene Mafkezen te beluisteren op je favoriete streamingsdienst. Vergeet niet om Groene Mafkezen te volgen om geen enkele aflevering te missen!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *