Samenwerken

Op mijn blog Duurzamekeuzes.com deel ik eenvoudige lifehacks en tips om duurzame keuzes makkelijk te maken! Ik vertel over mijn duurzame keuzes en de hobbels waar ik tegenaan loop. Daarnaast geef ik wekelijks vegetarische kidsproof inspiratie, zodat kiezen voor vega lekker en makkelijk wordt. Mijn missie is het vertellen van positieve verhalen over duurzame keuzes, waardoor ik laat zien dat duurzaam leven makkelijk en leuk is. Duurzamekeuzes.com laat zien hoe we samen onze wereld eerlijker, groener en mooier maken voor ons en onze kinderen. Samenwerken met groene merken doe ik graag.

Samenwerken om jouw product of dienst in de spotlights te zetten?

Ik ga graag samenwerkingen aan met merken waar duurzaamheid ook op één staat. Wil jij jouw merk, product of dienst in de spotlights op Duurzamekeuzes.com? Of op mijn sociale mediakanalen? Laten we eens een (online) kopje koffie drinken en kijken waar jouw groene hart sneller van gaat kloppen. Als communicatiewetenschapper met 15+ jaar ervaring in marketing laat ik graag mijn creativiteit voor je los. Ik zet jouw idee graag om in een concreet marketing-concept. Blogpost, video en berichten op Instagram, Facebook of LinkedIn zijn voorbeelden van kanalen waar ik mijn persoonlijke duurzame keuzes deel. Ook ontwikkel ik graag een recept waarin jouw product een hoofdrol in speelt. Voor een goede communicatie van jouw merk laat ik mijn lezers en volgers graag zien hoe duurzame keuzes makkelijker en leuker worden met jouw product of dienst.

Kies voor een duurzame bankrekening

Contact over samenwerken

Voor samenwerkingen of meer informatie, stuur een e-mail naar Mascha@duurzamekeuzes.com. Op Over mij lees je meer over mijn verhaal en mijn blog. Meer zien van mijn mogelijkheden:

Voorbeelden van eerdere samenwerkingen