Kookboek review: Every day vegan in 30 minuten

Nu steeds meer mensen de voordelen van een plantaardig dieet ontdekken, zijn vlotte veganistische recepten steeds populairder. Als het gaat om het vinden van praktische, heerlijke gerechten voor elke dag, is Every Day Vegan in 30 Minuten een kookboek dat direct in het oog springt. In deze kookboek review neem ik je mee in de inhoud van Every Day Vegan in 30 Minuten. Ik laat je ontdekken of dit nieuwe kookboek daadwerkelijk een must-have is voor thuiskoks, die plantaardig willen koken zonder uren in de keuken te staan.

Kookboek review - Every day vegan in 30 minuten

Lenna Omrani

Lenna Omrani is een vegan superster chef op Instagram. Nadat ze in 2019 haar blog startte is ze pijlsnel gegroeid. Haar kleurrijke en originele plantaardige recepten deelt ze inmiddels met meer dan 100.000 fans. Ook schreef ze al twee eerdere kookboeken Every Day Vegan in 2021 en Every day vegan budget friendly in 2022. Haar derde boek Everyday vegan in 30 minuten neemt je mee in de vlotte plantaardige keuken.

Every day vegan in 30 minuten

Every Day Vegan in 30 Minuten onderscheidt zich direct door zijn kleurrijke en heldere foto’s. Ik weet niet hoe het met jou is, maar mooie foto’s in een kookboek geven mij altijd meteen zin om de keuken in te duiken. Dat doet Lenna Omrani altijd op haar Instagram kanaal, maar in dit kookboek is het precies zo. Het water loopt je in de mond bij het zien van de plantaardige gerechten. Dit nieuwe kookboek biedt meer dan 60 recepten, die in slechts 30 minuten of minder kunnen worden bereid. Dat maakt dit kookboek ideaal voor mensen die lekker en gezond willen eten, maar geen tijd of zin hebben om uren in de keuken te staan. Bovendien wordt plantaardig eten op deze manier eenvoudiger voor iedereen!

Every day vegan in 30 minuten rode pesto pasta

Duurzame keuzes testpanel

Voor Duurzamekeuzes.com blader ik niet zomaar in een kookboek om mijn mening te geven voor een kookboek review. Ik ga altijd aan de slag met de recepten in het boek, zodat ik je ook kan vertellen wat mijn kritische testpanel (mijn man en de jongens!) en ik vinden van de recepten. Deze keer liet ik ze ook de recepten kiezen om te maken. Ze kozen voor de portobello burgers, gnocchi met havermout crumble, tempeh bolognese met champignons en spaghetti met spinazie à la créme. Allereerst belangrijk om te melden: deze gerechten koken in 30 minuten kan makkelijk. Lenna Omrani maakt haar belofte voor gemakkelijk en vlot plantaardig koken zeker waar! Vervolgens smulde het testpanel van elk gerecht wat ik maakte. Van elk recept werd gevraagd het vaker te maken. En als dat gezegd wordt, betekent dat bonuspunten voor een kookboek.

Every day Vegan in 30 minuten

Met de belofte om eenvoudig en snel een smakelijke veganistische maaltijd op tafel te zetten is Every Day Vegan in 30 minuten een kookboek voor deze tijd. Het boek biedt een inspiratie voor zowel doorgewinterde veganisten als thuiskoks die plantaardig eten net ontdekken. De recepten zijn goed geschreven, makkelijk te volgen en de foto’s zijn prachtig. Mijn testpanel smulde van elk recept dat ik uitprobeerde, waardoor Every Day Vegan in 30 minuten één van de beste kookboeken is, waarvoor ik de laatste jaren een review schreef.

Foto Lenna Omrani via LennaOmrani.com

Dit e-boek ontving ik van de uitgeverij om een review over te schrijven. Ik geef altijd mijn eerlijke mening over producten, ook als ze zijn gekregen. Dit artikel bevat affiliate links. Als je iets koopt via deze links, ontvang ik daarvoor een kleine vergoeding, maar jij betaalt niets extra.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *