Gerecyclede Koningsdag accessoires
,

Knutsel gerecyclede Koningsdag accessoires

Gerecyclede Koningsdag accessoires knutselen leuk en duurzaam. Zo ga je 100% koninklijk gekleed deze feestdag tegemoet.
Duurzame & budget meivakantie tips
, ,

Duurzame & budget meivakantie tips

In de meivakantie gaan we gezellig tripjes maken en leuke activiteiten te doen. Maar we kiezen niet voor verre (vlieg)vakanties of dure pretparken. Lees met me mee voor duurzame en budget vriendelijke meivakantie tips mΓ©t en zonder kinderen.
Duurzame en budget kerstvakantie tips
,

Duurzame & budget kerstvakantie tips

Ik hou enorm van de gezelligheid met familie tijdens de kerstdagen. Tijdens de kerstvakantie doe ik graag een paar uitjes en geef jullie tips welke uitjes een duurzame keuze zijn.
10 tofste herfst knutsels van gerecycled materiaal

10 tofste herfstknutsels van gerecycled materiaal

Ik ben een echte knutselmoeder, die graag knutselt met de kinderen. Ik gebruik daarbij graag materiaal wat er is. Ik zocht de 10 tofste herfstknutsels van gerecycled materiaal bij elkaar.
10 tofste zomerknutsels van gerecycled materiaal

10 tofste zomerknutsels van gerecycled materiaal

Knutselen vind ik tof samen met de kinderen. Zeker als we materiaal kunnen gebruiken wat er al is. Hou jij ook van knutselen met gerecyclede materialen? Ik tip je de 10 tofste zomerknutsels van gerecycled materiaal.
van lange broek naar shorts in 10 minuten
,

Re-fashion stappenplan: van lange broek naar shorts in 10 minuten

De duurzaamste kinderkleding is kleding die gedragen wordt. Zeker als je het maximale uit de kleding haalt. In de zomer worden lange broeken korte broeken. Ik ga van lange broek naar shorts in 10 minuten. Ik help je met een stappenplan, zodat het jou ook lukt.
De leukste kinderboeken over duurzame keuzes
, ,

De leukste kinderboeken over duurzame keuzes

Voorlezen vinden we een fijne manier om kinderen te leren over duurzaamheid. Ik tip je de leukste kinderboeken over duurzame keuzes.
3 tips om de leukste tweedehands kinderkleding te vinden
,

3 tips om de leukste tweedehands kinderkleding te vinden

Hoe vind je een te gekke tweedehands outfits voor je kind? Ik geef je graag mijn top 3 tips om de leukste tweedehands kinderkleding te vinden.
10 tofste lenteknutsels van gerecycled materiaal

10 tofste lenteknutsels van gerecycled materiaal

Samen knutselen met de kinderen vind ik super om te doen. We gebruiken graag materialen die we al hebben liggen. Knutsel je ook mee met gerecyclede materialen? Ik tip je de 10 tofste lenteknutsels van gerecycled materiaal.
Cursus Capsule Wardrobe voor kinderen
,

Cursus Capsule wardrobe voor kinderen

De kledingkasten van de kinderen puilden uit. Ik deed mee met Cursus Capsule Wardrobe voor kinderen. Lees mijn ervaring.