Workshops KlimaatGesprekken Uden

Ben je bezorgd over de klimaatcrisis en wil je zelf graag aan de slag voor een oplossing? Weet je niet waar je moet beginnen? Wil je weten hoe je kunt praten over klimaatverandering met je omgeving? Doe mee met de workshops KlimaatGesprekken in Uden!

KlimaatGesprekken

De workshopreeks van KlimaatGesprekken helpt je en inspireert je. Klimaatcoaches Marcella, Marjolein en Mascha gaan in 6 workshops samen bekijken waar je impact ligt, en wat je kunt doen om klimaatvriendelijker te leven. Met praktische tips en ondesteuning kies je je eigen doelen, die passen bij jouw situatie.

In de workshopreeks ga je kijken hoe je zelf aan de slag kunt om je eigen leven klimaatneutraal te maken samen met een groep gelijkgestemden. Op een praktische, leuk en ongedwongen manier ga je in de workshops aan de slag met je CO2 voetafdruk; met oefeningen, reflectie, spellen en groepsgesprekken. Lees meer over de klimaatgesprekken workshop.

Workshops KlimaatGesprekken Uden

Workshops KlimaatGesprekken in Uden zullen vanaf oktober 2021 weer online worden gegeven. Voor 45 euro krijg je zes workshops en een lees- en werkboek, om mee aan de slag te gaan. Aanmelden en betalen gaat via de website van Klimaatgesprekken.

Data voor de workshopreeks KlimaatGesprekken zijn: 4 oktober, 18 oktober, 1 november, 15 november, 29 november, en 13 december. We starten om 20u voor een workshop van 2 uur via Zoom. Meld je nu aan!

Schikken deze data niet? Of wil je liever naar een offline workshopreeks? Ga naar klimaatgesprekken.nl voor workshopreeksen in andere plaatsen of online.

De workshopreeks klimaatgesprekken in Uden wordt mede mogelijk gemaakt door het UdenFonds.