Workshops Klimaatgesprekken Uden

Ben je bezorgd over de klimaatcrisis en wil je zelf graag aan de slag voor een oplossing? Weet je niet waar je moet beginnen? Wil je weten hoe je kunt praten over klimaatverandering met je omgeving? Doe mee met de workshops KlimaatGesprekken!

De workshopreeks van KlimaatGesprekken helpt je en inspireert je. Met je klimaatcoaches ga je in 6 workshops samen bekijken waar je impact ligt, en wat je kunt doen om klimaatvriendelijker te leven. Met praktische tips en ondersteuning kies je je eigen doelen, die passen bij jouw situatie.

In de workshopreeks ga je kijken hoe je zelf aan de slag kunt om je eigen leven klimaatneutraal te maken samen met een groep gelijkgestemden. Op een praktische, leuk en ongedwongen manier ga je in de workshops aan de slag met je CO2 voetafdruk; met oefeningen, reflectie, spellen en groepsgesprekken.

Lees meer over de klimaatgesprekken workshop.

Klimaatgesprekken Uden

KlimaatGesprekken Uden / Veghel

Workshops KlimaatGesprekken in Veghel / Oss starten weer op 19 september 2024 worden gegeven. Voor €60 krijg je zes workshops, een prachtig lees- en werkboek en, last but not least, de inspiratie en steun van een groep gelijkgestemden. Ervaring leert dat juist dat laatste veel oplevert! Lees alles over de workshops.

Aanmelden en betalen gaat via de website van Klimaatgesprekken.

De workshopreeks klimaatgesprekken in Uden wordt mede mogelijk gemaakt door het UdenFonds.

Foto door Roos van der Sanden