De best gelezen berichten van 2020

Dit jaar begon ik hier op mijn blog mijn duurzame keuzes te delen. Nu ik aan het eind van dit jaar terugkijk ben ik dankbaar dat ik mijn duurzame keuzes mag delen en jullie kan inspireren om ook stapjes te zetten naar een duurzamer leven. Dit zijn mijn best gelezen berichten van 2020.

De best gelezen berichten van 2020

Dit waren de best gelezen berichten van 2020:

1 Wat ik leerde van een jaar geen kleding kopen

In 2019 begon mijn Slow Fashion Journey, oftewel mijn zoektocht naar een duurzamere kledingkast. Ik probeerde in dat jaar geen nieuwe kleding te kopen. Mijn bericht Wat ik leerde van een jaar geen nieuwe kleding kopen is het best gelezen artikel van 2020. En het mooiste is; dit jaar deed ik het weer. Want het gaat me makkelijk af, en het smaakt naar meer.

1 jaar geen nieuwe kleding kopen

2 Tweedehands cadeautjes

Het geven van tweedehands cadeautjes is niet zo vanzelfsprekend voor veel mensen. Er hangt nog een beetje een taboe omheen, merk ik. Maar al doende kom ik steeds meer mensen tegen die tweedehands geven en liever tweedehands krijgen. Mijn artikel met tips werd ook veelvuldig bezocht; Hoe vind je gemakkelijk tweedehands cadeautjes? en staat op plek 2 van meest gelezen berichten van 2020.

3 Duurzame Sinterklaas

Op plaats 3 van de best gelezen berichten uit 2020 staat de blog Tips voor een low impact Sinterklaas feest. Ik word er zo enthousiast van dat zoveel mensen ook tijdens de feestdagen hun impact willen verkleinen.

4 Appelazijn

Zero waste in de keuken, betekent voor mijn ook creatief omgaan met groenten- en fruitrestjes. En daarin ben ik niet de enige, zo blijkt uit het veel gelezen artikel Appelazijn maken van restjes; zo doe je het! Dat scheelt weer in je afvalbak en je portemonnee.

Grote schoonmaak electrische apparaten

5 Electrische apparaten schoonmaken

Duurzaam met je apparaten, betekent ook dat je er goed voor zorgt. Het schoonmaken van je electrische apparaten zorgt dat ze langer mee gaan. Ik hoop dat ik je vooruit heb kunnen helpen met mijn tips: Grote schoonmaak: electrische apparaten.

6 Gezonde havermoutrepen

Het laatste jaar verschenen er ook veel recepten op dit blog. Het populairste recept blijkt dat van de gezonde havermoutrepen, die ik graag meeneem naar werk of op een uitje. Probeerde jij het Recept: Gezonde havermoutrepen al uit?

Gezonde havermoutrepen

De beste berichten van 2020

Dit waren de meest gelezen berichten van 2020. Ik ben benieuwd wat jij het leukste artikel vond om te lezen? Laat een reactie achter hieronder.

In dit artikel staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvang ik een (meestal kleine) commissie van de verkoper, terwijl het jou niets extra kost. En denk aan het milieu en je portemonnee; koop alleen iets als je het nodig hebt!